14 Haziran 2014 Cumartesi

EOnline Röportajı (Haziran 2014)

Dikkat bütün yönetmenler Robert Pattinson'la çalışmak istiyor!

Tabii filminizi ıssız bir çölde çekme durumunu göz önüne almalısınız.

Alacakaranlık'ın ünlü vampiri yeni filmi The Rover'ı Güney Avustralya çöllerinde çekmekten büyük keyif almış çünkü sinir bozucu paparazziler konusunda endişelenmesi gerekmiyormuş.

"Sürekli arkanızı kontrol etmek zorunda kalmıyorsunuz," diyor dün gece filminin LA galasına katılan Pattinson. "Gerçekten ama gerçekten müthişti."

"Sahne aralarında rolüme adapte olmak için garip şeyler yapmam gerekiyor," diyor ve devam ediyor. "Normalde bunun için bir köşede gizlenmem falan gerekirdi."

Paparazzilerden arınmış bir ortam olmasına rağmen 28 yaşındaki İngiliz oyuncu [Avustralya'ya] ya da ona benzer bir yere taşınmayı planlamıyor. "Orada yaşayabilir miyim bilmiyorum," diyor son dönemlerde "evsiz" olduğunu belirten aktör.

The Rover'da eski bir asker (Guy Pearce) tarafından çalınan arabasını bulmak için kendisine yardım etmeye zorlanan genç, yaralı bir adamı canlandırıyor. David Michôd'ın yönettiği film isimsiz topraklarda geçen apokaliptik bir geleceği konu ediyor.

Pattinson karakteri için güneyli Amerikan aksanı kullanıyor.

"Sanırım Florida aksanı," diyor Pattinson gülerek. "Fakat diyalekt üzerine fazla kafa yormadım. Belirli bir yere ait olmadı gerekmiyordu çünkü."

Pek çok eleştiride filmdeki oyunculuğu Pattinson'ın şimdiye kadar ki en iyi performansı olarak adlandırıldı ve yeteneğini kanıtladığı belirtildi.

"Filmde gerçekten müthiş, çok masum," diyor Pearce. "Bence kalp sızlatan bir performans. David'in seçimi harikaydı ve bence bu seçim Rob için çok iyi oldu."

Blogumuz adına çeviriyi yapan: elwiens
Kaynak linki belirtilmediği sürece blogumuzdan çeviri alınması kesinlikle yasaktır.
RPLife

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder