14 Haziran 2014 Cumartesi

USA Today Röportajı (Haziran 2014)

Rol aldığınız seri gişede 1.3 milyar dolar hasılat yaparsa muhtemelen deneme çekimine katılmayı bir gurur meselesi haline getirirsiniz değil mi?

Robert Pattinson için bu geçerli değil.

Robert Pattinson, Animal Kingdom'ın yazarı/yönetmeni David Michôd'ın gözüne girebilmek için Alacakaranlık havalarını bertaraf etti. "Onun hakkında hiçbir şey bilmiyordum," diyor Michôd The Rover'ın LA galasında (bunu ciddi bir sesle söylüyor) "Daha önce hiçbir Alacakaranlık filmini izlememiştim."

Fakat Michôd, Pattinson ve onun "gerçekten muhteşem ve tuhaf fiziksel enerjisi" ile tanıştığı zamanı iyi hatırlıyor. Bu enerjinin apokaliptik gelecek filmi The Rover için mükemmel olacağını düşünmüş ve bu durum Robert Pattinson'ı bir araba hırsızının kan ve kire bulanmış kardeşi rolünü almasını sağlamış

Pattinson'ın konumunda olan sadece 3-4 oyuncunun deneme çekimine katılacağı düşüncesi göz önüne alınırsa Michôd, Pattinson'ın bu konuya takılmadığını belirtiyor:

"Denem çekimleri çalım ya da kibir kaldırmaz, kimsenin konumu önemli değildir. Benim için yapılan deneme çekimlerinde bile. Yaratmak istediği kariyere sahip olmak için çok çalışması gerektiğini biliyordu."

Zarif mavi takım elbisesi içindeki Pattinson, Cannes'da ses getiren filmini ABD'de de tanıtma konusunda neler hissediyor? "Biraz korkutucu," diyor aktör ve Westwood’s Regency Bruin'de ellerinde afişler ve pankartlar olan kalabalık hayranlara göz atıyor. (Zac Efron bile orada)

"Birkaç gün önce Avustralya'da çok genç izleyicilerle karşılaştık, kafa karıştırıcı derecede farklı bir durumdu. Salonda [filmi izleyen] herkes gülmekten kırıldı. Cannes'da ise yere iğne düşse sesi duyulacak şekilde bir sessizlik hakimdi. Çılgınca. Yani buradaki reaksiyonun nasıl olacağına dair hiçbir fikrim yok."

Blogumuz adına çeviriyi yapan: elwiens
Kaynak linki belirtilmediği sürece blogumuzdan çeviri alınması kesinlikle yasaktır.
Kaynak | RPLife

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder