5 Haziran 2014 Perşembe

The Sydney Morning Herald Röportajı (Mayıs 2014)

İki zıt karakterin yolları kesişir ve sonra nedenini daha net anlayabileceğimiz tehlikeli bir dünyada güçlerini birleştirirler. Michôd bu iki karakterden birini Animal Kingdom'ın oyuncularından birini göz önünde bulundurarak yazdı: Guy Pearce. Pattinson ise aklından dahi geçmemiş, ta ki Los Anagles'ta tanıştıkları güne kadar.

"Oyuncularla tanışmak hoşuma gidiyor, özellikle de yaptıkları işleri görmediğim oyuncularla," diyor Michod. Yönetmn, Pattinson'ın Hollywood dünyasında yer etmesini sağlayan, onu paparazzilerin odağı haline getiren gişe rekortmeni Alacakaranlık filmlerinden hiçbirini izlememiş. "Fakat birkaç kişiden onun çok ilginç biri olduğunu duydum," diyor. Tanıştıklarında Pattinson hakkındaki düşüncesi "akıllı ama beklediği gibi sadece yakışıklı değil" olmuş.

Son çekim gününde Pattinson'la konuştuğumuzda anlıyoruz ki kendisi aşırı heyecanlı. Blue-Tongue* üyelerini çoktan biliyor ve onların bir sürü filmini izlemiş durumda. "Beraber çalışma şekilleri ve bunu sessiz sedasız yapmaları hoşuma gidiyor. Bana arkadaş ortamımı anımsatıyor, böyle bir çevrede iş yapmak istediğimi biliyordum - onlar tutkuları olan bir grup genç."

Dahası Animal Kindom'ı da çok seviyor. The Rover karşısına çıktığında ise hemen işe koyulmuş.

"Ürkütücü derecede orijinal bir senaryoydu. Metni okuduğumda, şey diye düşündüm... hani şöyle olur ya: 'Bu projede yer almayı çok istiyorum ama biliyorum ki bu rolü alamayacağım.'" Los Angeles'ta Michôd'ın evinde bir kaç deneme çekimine katılmış. "Çok yorucuydu, neredeyse 3 saat süren çekimlerdi ama yine de eğlenceliydi. [David Michôd'ın] seçmelerdeki çalışma şeklini çok sevdim. Çünkü normalde deneme çekimleri berbat tecrübelerdir."

Pattinson'ın karakteri Rey, Amerikalı. O ve kardeşi Avustralya'ya çalışmak için gelir ve zorluklarla mücadele eder. Rey, çok saf ve "garip bir şekilde" güvenilir. "Bağımsız olamayacağına inandırılmış. [Rey] her zaman kollanan biri olmuş ve bu durum onu yetişkinliğe adım atmaktan alıkoymuş."

Rey, filmin başında kardeşiyle irtibatı kesince sıkıntıya düşüyor. "Yakınındaki ilk kişiye tutunuyor." Bu kişi Rey'i tehlikeli bir dünyaya açılmaya zorlayan Pearce'in karakteri Eric oluyor. "Nasıl muamele görürse görsün Rey'in tek isteği onu memnun etmek oluyor. Yani ikilinin ilişkisinde garip ve rahatsız edici bir durum var."

*Blue Tongue: David Michôd, Joel Edgerton ve bir grup Avustralyalı yönetmen/senarist/oyuncu ekibinin kurduğu ve kısa filmler çekerek Youtube kanallarında yayınlayan bir topluluk.

Blogumuz adına çeviriyi yapan: elwiens
Kaynak linki belirtilmediği sürece blogumuzdan çeviri alınması kesinlikle yasaktır.
Kaynak | RPLife

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder