18 Mayıs 2012 Cuma

Cannes Film Festivali Direktörü Thierry Frémaux Robert ve Kristen'dan Söz Ediyor


Makale günümüzün genç oyuncularını konu ediyor ve Thierry Frémaux Robert ve Kristen'dan söz ediyor. 

Genç jenerayondan yeni aktörler bulundurmak gibibir amacınız mı vardı?

"Bunu söylemek zor çünkü yarışma oldukça zorlu. Doğru tercihler yapıp doğru insanlarla tanışıp, görüşmelisin. Pattinson ve Stewart kendileri kadar yetenekli olan diğer aktörlerin tersine Alacakaranlık'tan sonra iyi yerlere gelme şansı elde ettiler.  Hollywood'da arka kalan pek çok genç oyuncu var. Çünkü film sektörü çok acımasız. Fakat Pattinson ve Stewart için farklı bir durum var, söz konusu kariyerleri olduğunda dikkate değer olgun kararler veriyorlar. Her ikisi de festivaldeki filmlerinde şahaneler."

 Makalede Leonarda Dicaprio'dan bahsediliyor. Zamanla insanlara Titanik'teki Jack'i neredeyse unutturup, gençlerin duvarlarından inip sinema tutkunlarının raflarına girmeyi başardı. Alacakaranlık oyuncularının isimleri de pahalı ve zorlu filmlerin yapımına yardımcı oalcak mı?

"Onların yetişkin sinemasına attıkları ilk adım başarısı doğru senaryo ve yapımların gücüne bağlı. Cannes 2012'de görüyoruz ki büyük Amerikan sinemasının eski başarılı günlerine bir dönüş söz konusu. Bu fırsatı iyi bir şekilde değerlendirebilir ya da değerlendiremezsiniz. Çok hassas bir denge söz konusu."

çeviri: elwiens
RPLife

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder