27 Mayıs 2012 Pazar

Pattinson Cannes'da Twilight'dan Daha İleriye Gidiyor

Robert Pattinson Cuma günü Cannes Film Festivalinde galasını yapacak olan David Cronenberg’in yönettiği “Cosmopolis” de olduğundan daha fazla sinirli olamazdı.

Ama dünyanın en seçkin yönetmenlerinden birinin yönettiği bir filmde Wall Street bankerini canlandırmak bile Pattinson’un Twilight hayaletinden kaçmasına izin vermedi.

Cuma günü Cannes’da yapılan basın konferansından önce bile gazeteciler sorularının sadece Cosmopolis hakkında olması konusunda uyarıldılar. “Hadi vampirleri ve yarasaları konuşmanın dışına atalım.” Dendi.

Bu yorum odada oturan bütün gazetecileri güldürdü.

Ama soru çok fazla gecikmedi ve Pattison’dan Twilight’da bir vampiri oynaması ile Cosmopolis’de “kan emici bir kapitalisti” canlandırmasını karşılaştırması istendi. Ama gazeteciye cevabı Cronenberg verdi.

“Bagajı göz ardı etmelisin” dedi Cronenberg. “Onun var olduğunu biliyorsun. Ama biz yeni bir şey yapıyoruz. Ve sen diğer şeyleri unutmalısın.”

Crashed filmiyle festival ödülü olan yönetmen Pattinson hakkında şöyle konuştu: “O gerçek tarihi ve geçmişi olan bir insan. Tarih ve geçmiş Twilight değil. Cosmopolis.”

“Ben bu filmi yaparken diğer filmlerimi düşünmedim. Onların konuyla alakası yok.” Diye ekledi.

Pattinson’dan değerlendirmesi istendiğinde ise o sadece başparmağını kaldırıyor ve “Aynen” diyor.

Daha sonra Pattinson’dan hayatını filmde canlandırdığı bankerin ona özgü hayatını karşılaştırması istendi. Filmin çoğu bir çok yerde ve limuzinde geçiyor.

“Ben kendimi çok iyi analiz edemem” diyor Pattinson. “Kendi hayatıma işimle alakalı hiçbir şey getirmem.”

Daha sonra Pattinson şöyle diyor: “Neden sadece soruyu cevaplayamadım? Çok rahatsız edici.”

Cronenberg yine cevap veriyor:

 “Soruya cevap verememenin nedeni sorunun Rob’un ünlü biri olarak hayatı ile canlandırdığı karakterinin hayatı arasında bağ kurmayı deneyecek kadar saçma.”

Bu her zaman Robert Pattinson için bir ikilem olacak.

Çeviren: @elif85 | Twilight-Turkiye
Kaynak: USA Today

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder