21 Mayıs 2012 Pazartesi

Cannes'dan 'The Rover' Hakkında İyi Haberler Var

FilmNation Entertainment 21 Mayıs 2012'de Cannes'da Animal Kingdom'ın yazar ve yönetmeninin David Michod'ın yeni projesi The Rover filminin dünya haklarının büyük bir kısmını satın aldı. Michod filmin senaryosunu Joel Edgarton'la tasarladıkları bir konu üzerine yazdı.

The Rover yakın gelecekte bir tarihte, Avustralya'nın tehlikeli çöllerinde geçiyor. Eric her şeyi terk edip gitmiş, insancıl dış görünümünü ardında bırakmıştır. Geriye kalan tek varlığı tehlikeli bir hırsız grubu tarafından çalınan arabasıdır. Eric grubun peşine takılıp izlerini sürmeye kalkışır ama bu durum aynı zamanda onu hırsız grubunun son işlerinde büyük bir kaosla beraber geride bıraktıkları saf, avanak üyesi Reynolds'la işbirliği yapmaya zorlar.

FilmNation Entertainment’den Glen Basner: "Animal Kingdom'a bayılmıştım. David Michod gibi heyecan verici bir yetenekle çalışacak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu film FilmNation için büyük bir adım olacak ve daha büyük filmler yapmamızı sağlayacak. The Rover büyük bir film olacak."

Yazar-yönetmen David Michod: "Böylesi yeni bir projeye erkenden dahil olmak isteyen zevkli ve akıllı insanları tanımak benim için umut verici bir işaret. FilmNation'daki arkadaşlar sayesinde bugün henüz daha ortada bir şey yokken sanki yaptığım iş beğenilmiş, desteklenmiş gibi hissediyorum."

Yapımcı David Linde: "David Michod inanılmaz fikirleri ve stili olan, dünyaca takdir edilen bir yönetmen. Michod, daha filmin ilk sahnesinden sizi içine hapseden hikaye ve güçlü görüntülerle harmanlanan bu tarzı The Rover'da da sürdürecek. FilmNation'la Amerika ve dünyanın çeşitli ülkelerinde filmimizi pazarlamak için yaptığımız ortaklıktan çok memnunuz."

Yapımcı Liz Watts: "David'le The Rover'da tekrar çalışmak için sabırsızlanıyoruz. The Rover sembolik kalıpları olan, Avustralya'nın daha önce görülmemiş mekanlarını konu eden, David'in yönetmenliğini ve yazarlığını size hissettirecek, aklınıza işleyecek bir hikayeye sahip."

Anlaşmayı kapsayan ülkeler: Amerika, Latin Amerika, Uvustralya, Yeni Zelanda, Belçika, Hollanda, Lüksemburg, İskandinavya, Yunanistan, Endonezya, Orta Doğu, Polonya, Hırvatistan, Slovenya, Romanya, Bulgaritan, Macaristan, Sırbistan ve Türkiye.
 
Ayrıca makalede filmin yapım aşamasına 2012'in sonuna doğru başlanacağı belirtilmiş.

Çeviri: elwiens
Deadline | RPLife

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder