1 Ekim 2012 Pazartesi

'Şafak Vakti - Bölüm 2' Promosyon Takvimi

14 Ekim - ABD: Amerika basın turu açıklanacak.

2128 Ekim - Avustralya, Japonya, Brezilya, Güney Afrika, İskoçya, İrlanda: Robert Pattinson Avustralya'yı, Kristen Stewart Japonya'yı, Taylor Lautner Brezilya'yı, Ashley Grene Güney Afrika'yı, Kellan Lutz ve Nikki Reed İskoçya ve İrlanda'yı ziyaret edecek.

28 Ekim3 Kasım – Los Angeles, Kaliforniya Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Nikki Reed, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Michael Sheen, yönetmen Bill Condon, yazar Stephenie Meyer ve senarist Melissa Rosenberg ile dünya çapında basın görüşmeleri yapılacak.

4-11 Kasım – Çeşitli Şehirler, Amerika: Oyuncu ekibi Amerika genelinde ulusal basınla buluşup, tv programlarına çıkacak.

12 Kasım – Los Angeles, Kaliforniya: 'Şafak Vakti - Bölüm 2' Dünya Prömiyeri Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner ve oyuncuların yanı sıra Bill Condon ve Stephenie Meyer olacak.

14 - 16 Kasımİngiltere, İspanya, Almanya: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Bill Condon ve Wyck Godfrey ile Londra, Madrid ve Berlin turu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder