21 Mayıs 2014 Çarşamba

Le Nouvel Observateur Video Röportajları

Robert, Hollywood'da film çekmenin zorluğundan, politik görüşünden, kariyerindeki gelişmelerden ve yer alacağı yeni Olivier Assayas projesi Idol's Eye'dan bahsediyor.


Hollywood'da film çekmenin zorluğundan, Avustralya çöllerinde etrafta kimse olmadığı için odaklanarak film çekmenin rahatlığından bahsediyor. Cannes'ın politik yönünden konu açıldığında liberal biri olduğundan fakat aktör olunca liberal olmanın imkansız gibi göründüğünden söz ediyor. Politikanın işleyişine dair; bir avuç insanın koskoca ülkeyi yönetmesi fikri bana çok saçma geliyor diyor.

+2


Alacakaranlık'tan sonra kariyerine yön vermek daha mı kolay oldu sorusuna istinaden buraya gelmenin uzun bir zaman aldığını, çalıştığı yönetmenlerle uzun zamandır irtibat halinde olduğunu fakat hepsinin son 1-2 yıl  içinde gerçekleştiğini de ekliyor.


Kristen Stewart'ında bir Assayas filmi ile Cannes'da yarışmasının tesadüflüğüne değinilince tarihin tekerrür ettiğini ve kendisinin de Kasım ayında Olivier Assayas ile çalışacağını söylüyor. Film hakkında: "Filmin adı Idol's Eye*, bir mafya filmi. 70'lerde bir grup hırsızla birlikte mafyaya ait olduğunu sonradan öğrendiği bir porno dükkanını soyan bir adamın gerçek hikayesini konu ediyor. Senaryo müthiş. Yeni okudum, gerçekten inanılmazdı." diyor. Kristen aracılığıyla mı Assayas ile tanıştınız sorusuna, "Hayır, 2,5 yıl önce New York'ta tanıştık. Uzun zamandır diyalog halindeydik ve nihayet 2 ay önce kesinleşti."

*Filmin daha önce adı Hubris olarak anılıyordu. Filmin konusuna dair detaylara buradan ulaşabilirsiniz. 

Kaynak linki belirtilmediği sürece blogumuzdan çeviri alınması kesinlikle yasaktır. 
Dailymotion versiyonları: 1 | 2 | 3
YouTube | @wonkyberto | @drugandlife | RPLife

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder