19 Mayıs 2014 Pazartesi

Robert, Variety'e Yeni Projeleri ve Alacakaranlık Hakkında Konuştu

Variety: Bu yıl Cannes Film Festivali'nde yıldız oyuncuların eksikliğinin hissedildiğini söyleyenler varsa bence Vanity Fair'in Cumartesi gecesi verdiği partiye bir uğramalıydı, adeta Mayıs ayında Oscar havası vardı.

(...)

Gece de yüzünde kocaman gülümsemeyle dolaşan bir aktör varsa o da Rober Pattinson'dı. Aktör haftasonu basın gösterimi olan Avustralyalı yönetmen David Michôd'ın yeni filmi The Rover ile kariyerinin en iyi eleştirilerini aldı. Ayrıca Pattinson, Pazartesi akşamı galasını yapacak olan David Cronenberg imzalı, festival yarışma filmi Maps to the Stars ile de şimdiden herkesin dilinde.

Cronenberg ile tekrar bir araya gelişi üzerine Pattinson, yönetmen hakkında Variety'e: "İnanılmaz saygılı biri," dedi. İkili 2012 yılında Cosmopolis'te ilk kez bir araya gelmişti.

Pattinson, Brady Corbet'in ilk kez yönetmenlik yapacağı 'The Childhood of a Leader'da rol almaya hazırlanıyor. Yönetmen adayı Brady Corbert için "Brady çok zeki," dedi. Ve ayrıca aktör 'Spring Breakers'ın yönetmeni Harmony Korine ile de yeni projesinde rol almak üzere görüme içerisinde olduğunu fakat projenin detaylarını henüz bilmediğini belirtti. 

Pattinson, kendisini uluslararası bir yıldıza dönüştüren Edward Cullen rolünün büyük bir sürpriz olduğunu açıklıdı ve 2008 yapımı vampir filmi Alacakaranlık hakkında "Kimse böylesine büyük bir şeye dönüşeceğini tahmin etmiyordu," dedi. "Biz onun da 'Thirteen' gibi bir etki yaratacağını düşünmüştük," diyerek Catherine Hardwicke'in ilk yönetmenlik projesine vurgu yaptı.

Şu anda 28 yaşında olan Pattinson, "Bir tane daha Alacakaranlık filmi yapamazdım," dedi. "Bunun için çok yaşlıyım."

Blogumuz adına çeviriyi yapan: elwiens
Kaynak linki belirtilmediği sürece blogumuzdan çeviri alınması kesinlikle yasaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder