25 Mayıs 2014 Pazar

David Michôd HitFix'e Verdiği Röportajda Robert'tan Bahsetti

HitFix: (...) 41 yaşındaki yönetmen David Michôd daha önce Guy Pearce ile -The Rover'ın hikayesine katkı sağlayan Joel Edgerton'ın da rol aldığı- 'Animal Kingdom'da beraber çalışmıştı. Pattinson'ın hikayesi ise çok başka; Michôd, The Rover'ı çekme planlarından çok daha önce aktör ile birkaç görüşme yapmış ve sonra onu takibe almış. Yönetmen, Pattinson'la tanıştıktan sonra ondan hoşlandığını belirtiyor. 

"[Robert'ın] çekici olduğunu düşünüyorum ve fiziksel enerjisini seviyorum. Akıllı biri ve çok farklı bir yüze sahip. Karakter için deneme çekimlerine başladığımızda [Robert'ı] görmek istediğimi biliyordum. Fakat evet, neler yapabileceği hakkında pek bir fikrim yoktu. Bence o da insanların yeteneğine şüpheyle yaklaştığının farkında, bu sebepten dolayı da çok çalışıyor ve kendini zorluyor. Deneme çekimlerine geldiğinde onun maharetini sergileme şansı yakalayamayan bir yetenek olduğunu fark ettim."

Doğru içgüdüler meyvesini vermiş görünüyor. Beyazperdede Robert Pattinson olmaktan uzaklaşıp tamamen farklı bir karakteri, Rey'i canlandıran Pattinson, kariyerinin en iyi performansını sergiliyor. Pek çok seyirci İngiliz oyuncunun bir Amerikalı'yı canlandırdığını gördüğünde şaşıracaktır. 

Blogumuz adına çeviriyi yapan: elwiens
Kaynak linki belirtilmediği sürece blogumuzdan çeviri alınması kesinlikle yasaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder