8 Mayıs 2012 Salı

'The Rover'ın Yapımcısından Filme Dair Bilgiler

Yapımcı Liz Watts, David Michod'ın yeni filmi The Rover için "Avustralya sahralarında geçen, kirli ve tehlikeli kovboy filmi" gibi dedi.

Yapımcı, internette dolaşan Guy Pearce'ın ve Alacakaranlık'ın yıldızı Ropert Pattinson'ın filmde oynacağıyla ilgili bilgilerin doğru olduğunu söylüyor ve filmin hikayesine dair çıkan "çalınan arabasının peşine düşüp, hırısızları ve onlardan birinin kardeşini arayan bir adamın hikayesi" bilgilerini onaylıyor. 


Ayrıca Watts istemeyerek de olsa film hakkında bazı detaylar daha veriyor: 18 ay önce Michod ve Amerikalı yapımcı David Linde arasında konuşulmaya başlanan The Rover projesinin yıl sonuna doğru yapım aşamasına geleceğini umduğunu belirtiyor.


*David Linde geçen yıl Reliance Entertainment'in yardımıyla yapım ve finans şirketi Lava Bear Films'i açtı. Ve bu şirket aynı zamanda yapımcılığını yaptığı bütün filmlerin ilk görüntülerini Amerika ve diğer önemli ülkelerde Universal Pictures aracılığıyla dağıtma anlaşması yaptı. Linde o zamanlar Universal'ın ortaklarından biriydi.


çeviri: elwiens

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder