14 Mayıs 2014 Çarşamba

David Cronenberg ve Julianne Moore 'Maps to the Stars' ve Robert Hakkında Konuştu


Julianne, Cannes'da herkesin David Cronenberg'i sevdiğini, filmlerinin orada hep başarılı bulunduğunu ve onunla Cannes gidecek olmaktan onu duyduğunu belirtiyor. David'in bir sahneleri tekrar çekmekten hoşlanmadığını, üzerinde çalıştığı sahneyi çok hızlı çektiğini ve çok nadir tekrar yaptığını söylüyor.

David Cronenberg'in video röportajına buradan ulaşabilirsiniz.

David Cronenberg, Cannes'da tekrar filmini tanıtmaktanın çok mucizevi olduğunu, heyecanla beklediğini ve filmi Cannes Film Festivali'ne seçildiği için çok gururlu olduğunu belirtiyor. Yönetmen, aktörlerin çılgın yanlarını sevdiğini, onları başkası olmaya çalışan çocuklar gibi gördüğünü söylüyor. Filmlerini basitleştirdiğini, çekimlerden 2 gün sonra montajını bitirdiğini dile getiriyor. Filmde önemli bir rolü olan Paul Eluard'ın "Liberty" şiirini kusursuz bir Fransızca'yla okuyor. Cronenberg, filmde Hollywood'un özgürlük anlayışına karanmlık bir bakış açısıyla yaklaştıklarını belirtiyor ama daha fazlası için filmi izleyip görün diyor. Robert ve Mia'nın mükemmel oyuncular olduğunu vurgulayarak projeye farklı bir bakış açısı ve tazelik kattıklarını açıklıyor. İki oyuncunun internet jenerasyonundan geldiğini ve yaşlarına göre çok mantıklı düşünen zeki kişiler olduklarını belirtiyor. Onların babası  ya da büyükbabası gibi hissettiğini dile getiriyor. Yeni projesi olmadığını bir kitap yazdığını ve bu kitabın film olması için şimdiden 5 yapımcıdan teklif aldığını belirtiyor.

Blogumuz adına çeviriyi yapan: elwiens
Kaynak linki belirtilmediği sürece blogumuzdan çeviri alınması kesinlikle yasaktır. 
İngilizce notlar: PattinsonAW

1 yorum:

  1. Ah cannes'a katıldığı için kim gururlu olmaz ki :)) istersen 10 kere katıl aynı his olur bence.Robert ve Mia mükemmel oyuncular düşüncesinede harifiyen katılıyorum. Robemm konusunda hiç mütevazi olamayacağım,niye de olayım :D şimdi düşündüm de birgün David'in kitabı çıkıp film aşamasına gelir ve bu filmde de Rob oynar :)) Bence hiçte uçuk bir hayal değil. Olur mu olur :D

    YanıtlaSil