14 Mayıs 2014 Çarşamba

David Michôd, Robert ve 'The Rover'daki Karakteri Hakkında Konuştu

67. Cannes Film Festivali basın kitinde yer alan David Michôd röportajından:

Oyuncularını nasıl seçtin?

David Michôd: Guy Pearce en başından beri aklımdaydı. Bize, sessiz ve esrarengiz bir güce sahip, aynı zamanda yetenekli ve detaylara olağanüstü bir şekilde dikkat eden onun yaşlarında bir adam lazımdı. Ayrıca Animal Kingdom'da birlikte çalıştığımız keyifli zamanlar da hala aklımdaydı. Rob [Pattinson] kadroya daha sonra dahil oldu. Birbirimizle tanıştık ve onu çok sevdim, sonra benim için bazı deneme çekimleri yaptı - ki bu testler harikaydı; hiçbir şekilde zorlama veya yapmacıklık hissi yoktu, hayat doluydu - ve işi bitirdi. Ayrıca ciddiye alınmayan ve potansiyeli belli bir imaja indirgenmiş bir starın aslında ne kadar büyük bir yeteneğe sahip olduğunu tüm dünyaya gösterme fikri de oldukça heyecan verici. Çok kısa zamanda Rob'un harika bir aktör olduğunu keşfettim ve tüm dünyanın da bunun farkına varması için can atıyorum.

Guy Pearce'in karakterine "Avare"* diyorsun, peki Robert Pattinson'ın karakterini nasıl tanımlarsın?

David Michôd: O da aslında bir "avare". Guy, "gezgin" diye tanımlayacağımız türden bir avare. Fakat klasik İngilizce'de "avare" aynı zamanda köpekler için kullanılan sevecen bir tabir. Rob da filmde tıpkı yolunu kaybetmiş bir köpeğin yapacağı gibi Guy'ın peşinden ayrılmıyor.

*Avare = Rover

Blogumuz adına çeviriyi yapan: cenup
Kaynak linki belirtilmediği sürece blogumuzdan çeviri alınması kesinlikle yasaktır.  
Fransızca'dan İngilizce'ye Çeviri: RPattzRobertPattinson | RPLife

1 yorum:

  1. Oww avare konularından önceki son cümleler ne öyle :)) Heyecanım daha da dallanıp budaklandı :D Haydi Rover ekibi Cannes sizi bekliyor.Bol şanslar :333

    YanıtlaSil