31 Ekim 2012 Çarşamba

(Konuyla İlgili Yapılan Açıklamalar Eklendi) Robert 'Dior'un Parfüm Yüzü Oldu!


eOnline: E! News'in açıklamalarına göre Alacakaranlık'ın yıldızı Robert Pattinson, Fransız moda markası Christian Dior'un yeni erkek parfümünün yüzü olarak büyük bir kampanya serisini kapsayan bir anlaşmaya imza attı. Kaynağın verdiği bilgiye göre "Robert, parfümün kokusunu beğenmiş," ve yapılan bu 3 yıllık anlaşma yaklaşık 12 milyon $'a mal olmuş.

Daha önce Dior'un parfüm yüzü olan diğer ünlülerin arasında Jude Law, Charlize Theron ve Natalie Portman da bulunuyor.

Robert, Dior'un tasarımlarına çok yabancı biri değil zaten, daha önce kırmızı halıda birkaç kez Dior imzası taşıyan smokinlerle arz-ı endam etti. Geçtiğimiz aylarda katıldığı Cannes Film Festivali'ndeki 'On the Road' ve 'Cosmopolis'in Toronto prömiyerinde giydiği takım elbiseler de keza yine Dior tasarımıydı.

ÇEVİRİ: elwiens


 ***

The Hollywood Reporter'a göre henüz Robert Pattinson ile Dior arasında herhangi bir anlaşma imzalanmad.

(...)

Herhangi bir parfüm anlaşması söz konusu değil. En azından şimdilik.

Dior'un, Paris bürosundan THR'ye bugün yapılan açıklamaya göre "yayınlanan 'anlaşma imzalandı' haberleri sadece birer dedikodudan ibaret ve henüz hiçbir anlaşma imzalanmış değil." Bu konuda daha fazla açıklama yapmak istemiyorlar.

Pattinson'ın ekibinden ise herhangi bir geri cevap alınamadı.

*E!'ın haberi çok önceden sızdırmış olma ve Dior'un resmi açıklama yapmaya hazır olmama ihtimalini göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Yakında daha detaylı biligiler gelecektir mutlaka.

6 yorum:

  1. Dior Homme da en az Gucci kadar tapılası.
    Reklam filmini ve kokuyu şimdiden merak etmeye başladım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyyy reklam filmi deme şimdiden... kalbim dayanmayabilir.

      Sil
  2. En az bunun (http://www.youtube.com/watch?v=o88xBksngC4) gibi bir şey bekliyorum, umarım hayal kırıklığına uğramam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz daha zorlasalarmış kısa bir Bond filmi çıkarmış bundan ahahaha Ama şahane bir reklam olmuş, mantık süper. Jude'un o İngiliz aksanı ve kısık sesi... ALLAH'IM! Yapma bunu bana Fulden! hehe
      Dediğin gibi umarım en az bunun kadar yaratıcı bri şey olur da hayal kırıklığı yaratmaz.

      Sil
    2. Hayal kırıklığını yaşadım bile, hem de en büyüğünden. Çünkü bu anlaşma sadece dedikodudan ibaretmiş. Hem Robert'ı hem de modayı seven benim gibi insanların duygularıyla oynanması çok acımasızca :/

      Sil
    3. Robert'ın ekibinden herhangi bir açıklama gelmemiş ama. Henüz çok erken olduğu için bu tarz şeylerin çıkması normal. Bekleyelim görelim derim :)

      Sil